Real Brand

Een sterk merk afgestemd op de behoefte vanuit de projectenmarkt!

Of het nu gaat om een  laag energieverbruik, een langere levensduur, eenvoudige montage/ bediening icm luxe uitstraling…. Real Brand is het merk dat zich heeft gespecialiseerd op de wensen uit de projecten markt. Alle producten zijn geschikt voor veelvuldig gebruik en zijn hoogwaardig qua kwaliteit en materialen. Real brand onderscheid zich vanwege zijn scherpe blik op de kwaliteit, eenvoudige bediening, luxe uitstraling en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Hoe dat kan?

Vanwege onze eigen doordachte productielijnen icm met de hoge afnames binnen Europa zijn wij instaat uit voorraad te leveren en gezien wij geen luxe panden bezitten of dure marketingcampagnes voeren scheelt je dit gewoon veel geld!


Een greep uit ons aanbod

Luxe Real Brand BBQ meubel

Deze luxe buitenkeuken is geheel geschikt voor iedere kamado. Het dikke granieten blad is gemakkelijk schoon te houden en geeft het geheel een high-end uitstraling. Het gehele zware stalen frame is in één geheel gelast waardoor het bestand is voor zwaar gebruik. De mat zwarte coating bestaat uit meerdere lagen om roest te voorkomen. Deze luxe design meubelen produceren wij op wens van de klant. Zo kun je zelf bepalen welke maat je wenst of voor welke kamado het geschikt dient te zijn.

Real Brand waterkoker
Deze elektrisch waterkoker is perfect voor iedere keuken. Met de 360 graden pirouettevoet kun je het water gemakkelijk schenken voor links en rechts handige gebruikers. Met het krachtige verwarmingselement van 2200 is het water binnen enkele minuten klaar om te schenken. De waterkoker heeft een ruime inhoud van 1,7 liter.


Real Brand lockerkast
Deze robuuste lockerkast is ideaal voor de huisvestingsbranche waar kwaliteit en een scherpe prijs vereist is. De indeling en inhoud van deze kast voldoet aan alle gestelde eisen uit de branche.

De speciale deurgreep is middels een optioneel hangslot te sluiten en de luchtinlaten in de deur zijn ideaal voor een goede luchtdoorstroming van je kleren. Deze lockerkast beschikt over een hang-leg indeling. De constructie is vervaardigd uit gepoedercoat matt zwart staal en is eenvoudig te monteren zonder schroeven! Een robuuste design lockerkast voor een betaalbare prijs.